Hondenschool Angelique
Cursus - Gedragstherapie - Privétraining
Wandelen zonder trekken

"Wanneer stopt hij nou eindelijk met trekken????" Dit is een veel gehoorde wanhoopskreet van honden eigenaren. Het gaat dan om enthousiaste pups, puberhonden en zelf al volwassenhonden, die ervoor zorgen dat de bazen over straat gesleept worden. Vertwijfeld proberen de bazen dan te gaan stilstaan, want dat leren ze in de puppycursus. Maar het lijkt allemaal niks uit te halen, de hond blijft trekken. Met de regelmaat van de klok wordt de trekken=stilstaan-methode in twijfel getrokken en vragen cursisten voorzichtig of ze toch niet beter een slipketting kunnen aanschaffen.

Maar ja, slipkettingen zijn niet diervriendelijk en moeten slechts bij uitzondering gebruikt worden, als echt al het andere niet meer werkt. En zover is het meestal nog niet. Meestal lukt het wandelen zonder trekken niet omdat er iets fout gaat. Wij als bazen reageren niet goed genoeg op het gedrag van onze hond. Tijdens de Cursus wandelen zonder trekken zullen u en uw hond de kunst van het wandelen zonder te trekken aanleren.
Deze cursus wordt gegeven op aanvraag.  In de vorm van priveles. Er is ook een mogelijk dat u zelf een groepje van max. 4 honden samensteld. Kosten op aanvraag en vrijblijend.
Wist u dat.......

Elke hond, volwassen of pup moet wennen
aan een bench.
Hondenservice Angelique © Alle rechten voorbehouden | Designer P.B | Alg. Voorwaarden | Sitemap